Dé opleider in transport en logistiek

Jaarlijks leidt Logistic Force Opleidingen ruim 10.000 cursisten op in transport en logistiek. Van orderpicker tot heftruckchauffeur, van magazijnmedewerker tot teamleider en van bijrijder tot vrachtwagenchauffeur. Met 28 vestigingen in heel Nederland is er altijd een opleidingslocatie in de buurt voor zowel open inschrijvingen als maatwerk opleidingen.

Naast de vakopleidingen is er een ruim aanbod aan taal- en vaardigheidstrainingen, zoals VCA, BHV en competentietrainingen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij elke uitzendkracht kunnen ontwikkelen en begeleiden naar de best passende baan. Klik voor het ruime opleidingsaanbod.

Edyta 2

Opleidingstrajecten voor hoogopgeleide professionals

Met de overname van VIA Logistics Professionals in april 2024, biedt Logistic Force via dit label speciale opleidingstrajecten voor professionals in supply chain en logistiek. Samen bepalen zij de ontwikkelbehoefte van je organisatie, teams of individuele medewerkers en kijken ze welke oplossing hier het beste op aansluit. Van een incompany training voor een hele afdeling, een individuele inschrijving voor één van onze programma’s tot een individueel coachtraject op maat, allemaal in eigen huis ontwikkeld.

Logo VIA